browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

En dag på strippen kan vara…….

Posted by on 2011/07/15

 

……………..alldeles underbar, eller som idag, alldeles………………. outhärdlig….!

Jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt att stå på sidan av banan och titta på som en ”vanlig” åskådare istället för att sitta i bilen på startplattan och vänta på sin tur att värma däcken, sakta rulla fram till startlinjen, känna pulsen stiga medan man stagar in, känna hur pulsen stiger ännu mer och krampen i benen kommer medan man väntar på att startern trycker på knappen så att nedräkningen börjar och sedan så släppa alla hämningar och gasa fullt!

Det är meningen med livet enligt mig och kanske något som fler skulle prova på och kanske inse hur kul det kan vara med en avspärrad asfalterad raksträcka och två bilar sida vid sida..!

Nä, all denna ångest bara för att Net1 strular och stryper mitt internet samtidigt som Telia har problem i mitt område så att vi saknar GSM-täckning, och summan av allt detta gjorde så att jag inte kunde anmäla mig och betala avgiften till tävlingen här på hemmabanan i Fällfors….

Och ännu värre är att min motståndare Isak Borgström från finalen 2007 då jag lyckades vinna ETpro-klassen ställer upp i helgen, det hade varit hur kul som helst att få köra mot honom igen efter alla hans sabbatsår. (jag lovade dessutom honom en chans till revansch som vi inte har lyckats få köra..! )

Nä, hoppas vädret i morgon blir bättre än vad väderprognoserna säger så att dom får köra hela dagen, så tar jag kanske Vetten och kör dit och ser elimineringarna och finalerna, bara för att få känna doften av gummi och äta en hamburgare som sig bör!

Hoppas även ni kommer dit och tittar fastän jag inte kör i helgen.

Comments are closed.