browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

En dag på Strippen del.2…..

Posted by on 2011/07/16

 

På morgonkvisten regnade det hemmavid så vi tog det lite lugnt, läste sen på Halmhatts blogg att dom körde kvalrepor och bestämde att åka till Fällfors efter lunch uppehållet.

Men tydligen hade även dom fått regn innan lunch som upphört när vi kom fram, så dom började med banprepareringen och vi trodde att det snart skulle bli körning av, men tji fick vi….!   :-(

Efter några timmars väntan så var banan äntligen torr nog för tävlingsledningen och en motorcykelklass kunde köra färdigt föregående kvalrepa som tvingades avbrytas pga regnet, sen var det dags för Eliminering, först ut som vanligt skulle Juniordragster….. Men då kom problemen med tidtagningen än en gång upp till ytan, och några timmar senare avlystes dagen körning av….

Tur i oturen att dom även planerat in söndag som reservdag, men ändå lite svårt att smälta för åskådarna som var på plats……

Ifjol var det problem med tidtagningen som gjorde att samma tävling fick avbrytas, också vid första Elimineringsrundan….. Och även då efter regn…

Enda skillnaden var att då stod jag själv på startplattan som tävlande, och nu var jag där som åskådare, vilket faktiskt kändes sämre….

Som förare har man alltid sina medtävlare att prata och umgås med eller kolla upp bilen lite mer innan nästa repa, medan som åskådare känner man sig faktiskt mer ensam uppe på den fulla läktaren, och när det inte är så värst pratsam speaker så blir publiken rätt så snabbt uttråkad och börjar gnälla om både ditt och datt.

Kontentan av det hela är att det ändå är roligare att åka till tävlingar som tävlande och inte som publik!  :-)

 

Comments are closed.