browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Barnkalas på Leo’s Lekland

Posted by on 2011/08/15

 

Vanligtvis så brukar vi hålla den äldre sonens barnkalas ute på sommaren i anknytning till hans födelsedag i Juli, men senaste två åren så har kalasgästerna svikit pga att dom varit på semesterresa osv, och som grädde på moset så har även vädret svikit honom så att barnen har tvingats vara inomhus…… (förutom vid skattjakterna, då har dom sprungit ut i alla möjliga munderingar! :-) )
Och det går säkert bra för dom som har en stor villa med stora ytor inomhus, men i det lilla huset vi bor i så blir det rätt fort trångt och bråkigt om antalet barn överstiger 5…!

Så, i år tog vi den enkla vägen, bokade kalaset på Leo’s Lekland, allt för barnens nöjes skull, men ärligt talat, det var också ett nöje för mig!
Man slipper städa före gästerna kommer, slipper duka upp och bort när det är dags för fika/varmkorv och tårta, och framför allt, man slipper städa efteråt! :-)

Sen har gästerna inga problem att hitta något roligt att göra eller leka, och för barn med ”spring i benen”, som vanligtvis kan kännas lite stökiga på ett barnkalas, dom får springa och hoppa bäst dom vill, medan dom lugnare barnen kan göra sina saker!

Barnen älskade det och det enda som man hörde några barn nämna som man kan kalla kritik, var att godispåsarna som ingår var i minsta laget…! :-)
En sak som jag personligen tänkte kunde förbättras var födelsebarnets present från Leo’s. För oss vuxna kan ett presentkort vara kul att få, men för barn så är faktiskt ett paket roligare fastän det bara är en billig enkel sak….!

Så mitt tips till Leo’s Lekland är att även ge födelsebarnet ett av deras mjukisdjur så blir barnen ännu lyckligare, det kan inte kosta er så värst mycket!

Comments are closed.